preloaded1 preloaded2 preloaded3 preloaded4 preloaded5

Bostadshus på Asterholma

Hyra 850 €/mån
AdressAsterholma, Brändö
Boyta175 m2
Rum6
Ledig från1.8.2018
Dagar2
Visningar45

Om

Villa Nyåker på Asterholma, trivsamt hus i skärgårdsparadis.
Huset är ett Vaajatalo 175m2 1 1/2 plans hus byggt år 2008. Gediget hus anpassat för skärgårdsmiljön. Huset är beläget ett stenkast från havet i västerläge.

Huvudingången har en liten farstukvist samt liten terrass. Entrén är ljus och luftig, klinker på golv, elvärme i golvet, vitmålade väggar. Hela våning 1 har ekparkett förutom i våtrum som har klinkergolv. Köket har vit Nelko köksinredning med Electrolux rostfria vitvaror, keramikhäll, inbyggnadsvarmluftsugn, dubbla kyl/frys skåp, mikro, köksfläkt med extern fläktmotor,
diskmaskin. Öppen planlösning ihop med allrum och trappan till övrevån. Ljust och luftigt allrum med en Tuulikivi täljstenskamin
Intill allrummet finns ett arbetsrum/sovrum och wc. Från allrum utgång till rymlig terrass med väderskydd.Grovkök med tvättmaskin, kondenstorktumlare och frysskåp , egen väderskyddad ingång.
Dusch och bastu (elbastu). Via separat ytterdörr nås även husets teknikrum.

På övre plan finns rymligt wc med vit Nelko inredning klinkergolv + golvvärme, tre sovrum + 'master bedroom som har egen balkong + 'walk in closet, Ekparkett alla rum utom wc som har klinker.

Uppvärmning sker med IVT luftvärmepump, elvärmeslingor i våtrum samt Tuulikivi Hiisi 4 braskamin. Som backup finns elradiatorer i de flesta rum. Huset har en 2kW solelanläggning kopplat till elcentral och elnätet. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning. Fiberanslutning ( möjlighet till internet, iptv, telefoni). Antennuttag & nätverksuttag i de flesta rum.

På tomten som är ca 2500m2 finns en carport, vedbod och ett litet växthus. Tomten sköts av hyresgästen. Finns en viltskyddad inhägnad för odling av grönsaker (fd. hundgård) och en äldre lekstuga.

Vatten från gemensam borrbrunn (gårdens eget vattenbolag), avlopp till minireningsverk. Tillgång till närliggande åkermark enl ök, skogspartier och stallplats enl ök. Nära till fiskekortsområde och fiskevatten, ca 100m till småbåtsplats, ca 900m till bilfärjan. Huset kan hyras ut möblerat eller omöblerat. Hyran är kall hyra.

Kontaktuppgifter

  • NamnSve Sjo
  • E-post